Välkommen till min blogg

Jag är glad att du har hittat hit och jag hoppas du kommer få det du har funderat eller varit nyfiken på via mina blogginlägg. Här kommer det dyka upp lite gott och blandat som du kan ta del av. Mycket av mina egna tankar kommer jag också skriva ner. Jag kommer till exempel skriva om återhämtning, Yoga och meditation, det som jag har att erbjuda men också lite annat när det kommer till att ta hand om sig själv och ge sig själv den kärlek man behöver för att må bra. Jag vill väcka en nyfikenhet inom dig på ditt inre. Väcka den inre styrkan som vi alla har. Även tips och idéer på olika övningar och tekniker man kan ha med sig i vardagen när allt bara känns stressigt och blä helt enkelt. Jag vill här stötta dig och skriva så att du känner att du inte är ensam. Du är alltid välkommen att ta kontakt med mig vid frågor men också om du bara är nyfiken eller har förslag på vad du vill att jag ska skriva om.

Då kör vi…

Alla hjärtans dag en dag som har skapats egentligen i ett rent kommersiellt syfte, men tanken bakom är ju faktiskt väldigt bra måste man säga. Man behöver verkligen inte springa ut och köpa en massa saker för att visa sin uppskattning, det är såklart inte fel om man vill göra det. Alla bestämmer sitt sätt att visa. Men en dag man ska ge och visa sin kärlek till andra kan ju smitta av sig så man fortsätter alla andra dagar också. Att man kör en alla hjärtans dag varje dag, man visar sin uppskattning för andra hela tiden. Det kan räcka med ett leende mot någon annan på stan, det kan vara att hålla upp dörren eller ge någon en komplimang, att helt enkelt bara bry sig. Det krävs inte mycket att ge och det är också så du får tillbaka. Det man ger får man tillbaka, något jag kommer skriva mer om längre fram.

Man ska heller inte glömma att varje dag är också sitt egna hjärtats dag, varje dag borde hjärtat få komma till tals om det är situationer du känner inte harmoniserar med dina känslor. Den där intuitionen/magkänslan man pratar om, men som man också om man vill kan kalla hjärtats innersta röst. Hjärtat vet när nåt inte stämmer, när man går mot sig själv. Vi har alla gjort det och hur har det då blivit? Inte så bra som man tänkt sig, man går och ältar varför gjorde jag inte så som jag tänkte från början. Att stanna upp och lyssna på vad hjärtat har att säga kommer att vägleda dig genom livet till den plats där du mår bra och där du ska vara. Men också att ge dig det du behöver för att må bra, vad tycker du om att göra? Vad får dig att skratta, le, vara glad och lycklig. Om du vet men inte kan nå till den platsen, vad är det som hindrar dig? Varför kan inte du må så där bra som du skulle vilja? Vad hindrar dig? Bara du och dina tankar som stoppar dig, ingen utanför dig själv kan hindra dig. Kanske låter provocerande men Du bestämmer över Ditt liv, ingen annan.

Ha en trevlig alla hjärtans vecka och sen får du gärna fortsätta så det blir veckor:)

Med värme
Marie

Similar Posts