Återhämtningsterapi

är en holistisk metod som är till för att hjälpa dig som är utmattad, varit med om ett trauma, har en stressrelaterad ohälsa eller är i en livskris. Den är byggd för att hjälpa dig att finna ett inre lugn, en balans i livet som gör vardagen enklare och mer fylld med glädje. Att hjälpa dig skapa en hållbar förändring.

Tillsammans tittar vi på orsaken bakom orsaken till ditt mående och skapar en förståelse kring den. Sedan via samtal och olika metoder som tex mindfulness, stresshantering, meditation och personlig utveckling så hittar vi verktyg/tekniker för en återhämtning anpassad just för dig. Så att de gamla beteendemönstren inte upprepar sig och att du inte hamnar i en utmattning igen.

Det viktigaste när vi mår dåligt är att vi lyssnar på våra kroppar och får en förståelse för vad som händer. Men också att vi förstår oss själva och vad vi behöver för att må bra.

När man lär känna sitt jag kommer det många fördelar som bland annat innefattar att vi känner vad vi vill och orkar, kroppens signaler, och vi lär oss att säga nej och sätta gränser.

Verktygen som jag till exempel använder går ut på att hitta in till den kärnan av dig själv och lyfta fram styrkan inom dig.

Har du några frågor eller funderingar?

Så Är Du Varmt Välkommen Att Höra Av Dig