Mindfulness

hjälper oss med att lära känna oss själva, genom att skapa medvetenhet i görandet. Vår hjärna går ofta på autopilot, det innebär att vi gör saker av gammal vana. Vi fortsätter som vi alltid har gjort. Och det är lätt att man inte reflekterar över om görandet är bra för oss eller inte. Mindfulness får oss att känna in och uppleva görandet på ett sätt som hjälper oss att reflektera över om hjärtat och själen tycker det är bra eller inte. Mindfulness kan hjälpa oss att lära känna kroppens och själens signaler om vi ger oss tid att lyssna, vi gör medvetna val om vi lyssnar på hjärtat. 

Mindfulness handlar om att vara här och nu, spelar egentligen ingen roll vad du gör när du utövar Mindfulness. Det handlar om att göra eller vara i medveten närvaro. Vi gör ett aktivt val när vi befinner oss här och nu, som tex borsta tänder.

Mindfulness handlar inte om koncentration. Bara att släppa det som inte är just nu.

Finns ett antal olika metoder för att göra detta, det finns övningar, sätt att se på livet och meditationer till exempel.

Jag guidar dig genom dessa olika metoder och ger dig en mer inblick i vad mindfulness är och hur man använder det i vardagen.

Har du några frågor eller funderingar?

Så Är Du Varmt Välkommen Att Höra Av Dig